0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

Проф. Александър Томов в Референдум, 14.05.2024г.

https://www.youtube.com/watch?v=iHjj_xo-9Dg
На 14.05.2024 г. в ефира на БНТ в предаването Референдум беше проведено предизборно състезание с кандидати за евродепутати в битката за гласа на избирателите. Темите, които бяха обсъждани: икономика, доходи, екология, сигурност и миграция, разпределение на евросредства.
В предизборното състезание взеха участие: проф.Александър Томов – КП „Коалиция на розата“, Георги Попов – ПП „Български гласъ“, Мария Капон –ПП „Ние идваме“, , Валери Жаблянов – КП „Левицата!“, Никола Илиев – КП „Граждански блок“, Георги Кадиев – КП „Солидарна България“.
Може да бъде изображение с ‎2 души, читалня и ‎текст, който гласи '‎B-ーT 1 НА живо רה 7 7 референдум Александър Томов kaHgugam за евродп, КП ,Коалиция на pozama" G-H-T‎'‎‎
Във връзка с президентските избори в Северна Македония, позицията на проф. Александър Томов коментира необходимостта от твърда политика, без отстъпления, никакви допускания на знаци в друга посока. Трябва да се възобнови битката за коридор номер 8, който представлява възможност за Албания, България и Северна Македония да бъдат ангажирани в едно голямо дело. Средства за подобно нещо има и е актуално за България.
Актуална е и дискусията за Зелената сделка и Маришкия басейн. По думите на проф. Томов решенията по Зелената сделка са крайно недалновидни. “Възмущавам се от подписаното от кабинета „Борисов“, при служебните правителства и при Денков. Бяха направили обещания, от които не могат да се измъкнат. Има решения, които си заслужават внимание.” добави той. Другата седмица в Стара Загора проф. Томов планира цялостно представяне на програмата на „Коалиция на Розата“ и как да се трансформират Мариците. “Категорично съм против закриване и загуба на работни места. Необходимо е ново споразумение с Брюксел и това е възможно.” коментира още Томов.
Може да бъде изображение с 1 човек, читалня и текстово съобщение
Той е категоричен, че Еврозоната е шанс за ускоряване на българското национално развитие. Светът се развива по такъв начин, че малките валути нямат голям стратегически шанс. Еврозоната ни трябва, за да се повиши жизненото равнище, страната да се отвори финансово, да имаме повече инвестиции. Ние изоставаме по всички посоки, има задълбочено пране на пари, нерегламентирани финансови потоци, непрозрачност на финансовата система извън банките.
Може да бъде изображение с 7 души, телевизия, читалня и текстово съобщение
“Надявам се да има коалиционно правителство, експертно. Да се вземат бързи мерки, за да се стабилизират нещата и по линията на инфлацията, и по линията на дефицита, и по линия на техническите критерии, които трябва да се спазват. България е на последно място по БВП на човек, а именно: 36% под средното ниво на Европа. Това е резултат на Борисовото управление, резултат от управлението на тройната коалиция и още няколко временни служебни правителства и на Денков. Главната задачата е това да се промени.”
Цялото предаване вижте тук: https://www.youtube.com/watch?v=iHjj_xo-9Dg…

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *