0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК ОТ УЧАСТИЕТО НА Проф. Лъчезар Аврамов В ПРЕДАВАНЕТО „Денят започва“ на 11.март 8:00

11.март 8:00ч БНТ Предаване: „Денят започва с Георги Любенов“

Говори проф. Лъчезар Аврамов

БСДЕ е единствената и истинската социалдемократична партия. Политически неутрален съм. В политиката съм като експерт. Истинската кампания е в дебата, защо големите партии бягат от дебати? Искаме дебати с ПП-ДБ, ГЕРБ, БСП. Имаме комплексна програма – нов тип бюджет.

Бюджета е наука-тотална реформа трябва! Предвиждаме ново министерство – на Науката и технологиите. Всеки говори за разходната част на бюджета, ние имаме програма за приходната част, петнадесет стратегически проекта за реализиране на територията на страната, в основата им е публично-частно партньорство. Сектор селско стопанство България има потенциал и ресурс да произвежда храни за изхранването на 30 милиона души, а реално произвежда за един милион души. Вноса на храни внася инфлацията от вън.

Бюджета на здравеопазването е: 30% лекарства; 60% хоспитализация; 10% превенция и профилактика, това е грешно разпределение! Стоим зад Европейските ценности, но не сме за послушност , а за националните интереси. Западните и източните цивилизации да проявят разум и да се договорят, това е в основата на мира! Относно поругаването паметника на Съветската армия – цари вандализъм от политици с най-различни цветове!

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *