0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

Отзвук 02.05.2024г. Проф. Александър Томов: Провалът на ПП-ДБ е фундаментален, у нас няма само политическа криза.

Проф. Александър Томов говори по BG on AIR

Хората се отвратиха, а причината е, че 18-20 години управляват една и съща група от хора, свързани помежду си финансово и икономически. Сега виждаме, че имаме скандал след скандал, пачки срещу пачки, пудели срещу пудели. Това съсипва България, това не може да се търпи. Връзките на Бойко Борисов между Делян Пеевски не са от вчера, те са известни, милиардите са известни. Контролират прокуратурата, контролират част от медиите, някои журналисти. Това каза проф. Александър Томов в студиото на „Денят ON AIR“. ПП-ДБ са съсипали вярата и чувството на хората, че нещо ще се промени.

Правим „Коалиция на розата“. Розата е символ на нещо добро и красиво. Ние в нея имаме около 300 души. Нито от един от тях не е участвал в тези батаци, защото само 2-3 партии не са участвали, всички участваха в тази голяма кражба 20 години.

Осъдих тези маскари и доказах правотата си, само че не ми позволиха да докажа втората част, че те са тежки корупционери“, допълни проф. Томов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той припомни, че бившият премиер Николай Денков защитаваше бившия главен секретар на МВР Живко Коцев.

„Не може да се каже, че всичко е загубено и че хората трябва да се отчайват. Трябва радикална промяна. Хората трябва да излязат и да гласуват. Това връща красотата и любовта на България, а не това, което виждаме в парламента. Всички партии, които са вътре, са с петно. Ето – ние предлагаме тази промяна“, категоричен е политикът.

Проф. Томов е на мнение, че България се нуждае от нова концепция.

„Може да се постигнат невероятни резултати и страната да дръпне. Това, което става в момента, е обратното. Има рецесия в Германия, има криза в някои европейски страни, падат поръчки. Очевидно и работната сила не е достатъчна.

Страната не е само в политическа, но и икономическа криза. 20 години гледаме в пъпа на Борисов и Пеевски. А сега провалът на ПП-ДБ е фундаментален. Ние ще предложим не само къде е българският национален интерес, но и своя възглед за Европа“, подчерта той!

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *