0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК БНТ2 , 23 март 8:00ч Регионален предизборен диспут Варна, говори: Сергей Инджов

БНТ2 , 23 март 8:00ч Регионален предизборен диспут Варна, говори: Сергей Инджов, от листата на „Българска социалдемокрация – Евролевица“ Варна.

Повече икономика, там е насочена нашата програма, партията ни „Българска социалдемокрация – Евролевица“ е Европейски ориентирана. Трябва да избегнем пряко участие в братоубийствената война. Ние сме за подкрепа във следвоенното възстановяване на Украйна, но не и изпращане на оръжие!

Развитието на България се определя от икономически фактори, нужен е ясен икономически път на развитие. Примитивна икономика сме, трябва да се дигитализираме. Нужна е последователна външна политика!

Ние трябва да помогнем на Европа, да внесем своя дял като семейни ценности и др. България  е донор на Европа на кадри и специалисти. Нашия път е про Европейски!

За развиване на ядрената енергетика сме, 50% да е нейния дял от общата! Имаме ясна точна програма за развитие и в Варна сме заложили основни пунктове от програмата, пристанище Варна, ЖП линия Варна-Русе и още!

В новия парламент „Българска социалдемокрация – Евролевица“ имаме място като Медиатор и свързващ елемент между противопоставящите се партии, за успешен диалог и решаване на проблемите!

 

виж тук – https://youtu.be/o5-qlWwuDZM

 

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *