0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

Йордан Чипев в БНР Радио Благоевград, 14.05.2024г.

На 14.05.2024г. се проведе предизборен диспут по БНР Радио Благоевград на тема: “Бъдещето на ЕС, ролята му на световната сцена. Приоритети и перспективи, европейска идентичност и интеграция” с водеща – Бойка Браткова. В него участие взе г-н Йордан Чипев от КП “Коалиция на Розата”, кандидат за народен представител, втори в листата за Благоевград.
Г-н Чипев запозна слушателите на Радио Благоевград с европейската листа на Коалиция на Розата, която представя 17 личности, хора с обществен престиж, някои от които създатели на съвременната българска Конституция, водещи учени, лекари, дейци на културата и образованието, успешни бизнесмени, юристи, преподаватели. Нашите цели са насочени в областта на икономиката, енергетиката и инвестициите. Законодателните процеси в Европейския парламент трябва да се базират върху интересите на гражданите, повишаването на тяхната работна заплата спрямо европейските стандарти. Намаляването на емиграцията и повишаването на доходите може да се осъществи само чрез постигане на догонващ икономически растеж. С дългогодишния си опит и специализация в областта на ядрената енергетика, г-н Чипев анализира и проблемите в енергийните процеси и необходимостта от съществени реформи и нов подход.
Във финалните минути, г-н Чипев заяви позицията на Коалиция на Розата в контекста на заобикалящите ни войни. Тя ще настоява за мир – мир в Украйна, в Русия, в Газа, в света. Нека избирателите гласуват с бюлетина номер 7 в избирателната секция и получат основните социалдемократически ценности – свобода, солидарност, справедливост!

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *