0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

Отзвук 31 март 2024г. Национална конференция проведена в зала 6 на НДК – София.

На 31.03.2024г. в зала 6 на НДК се проведе Национална конференция организирана от ПП „Българска социалдемокрация – Евролевица“, на която присъстваха над 250 делегати от цялата страна, взеха участие и представители на над 10 политически и граждански формации, лидери от различни правителствени и неправителствени организации, асоциации и сдружения, независимият депутат Николай Дренчев и Александър Арангелов , Георги Божинов народен представител в 40-то НС и съосновател на движение „Бузлуджанци“, Волен Сидеров – партия „Атака“, Христо Дунчев – „Партия на зелените“, Владимир Симеонов –  партия „Свобода, Петър Петров от “Нов съюз на пенсионерите”.

Основните говорители от ПП „Българска социалдемокрация – Евролевица“ бяха, проф. Александър Томов, д-р Димитър Митев, бизнесменът и координатор за област Варна г-н Сергей Инджов, председателят на „Единна лява младежка алтернатива“ – (ЕЛМА) – Дарина Велкова и други.

Акцентът бе насочен към критики в досегашното управление, разпадането на сглобката и предизвикателствата пред предстоящите парламентарни и европейски избори.

Обсъдиха се и се приеха два документа – „Манифест за истинска промяна“ и „Коалиционна схема“, които ще бъдат в основата за изграждането на бъдещата широка коалиция за участие в предстоящите избори!

Конференцията завърши със шествие от НДК по бул. “Витоша“ до Съдебната палата, в което се включиха още граждани и симпатизанти на новата идея – „Национална коалиция за истинска промяна“.

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *