0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

Отзвук 06 юни 2024г. „Коалиция на розата“ – кандидатът проф. Александър Томов, водач в 16-ти МИР-Пловдив, 25-ти МИР-София

Кандидатът за депутат от „Коалиция на розата“
проф. Александър Томов, водач в 16-ти МИР-Пловдив, 25-ти МИР-София и водач на листата за Европейски парламент, пред „Денят ON AIR“.
Мотивирани ли са избирателите да гласуват на 9 юни?
„Мисля, че този тип социология има ужасна роля, че узаконява статуквото. Всеки ден се говори на хората „Каквото и да правите, няма значение“. Това се дължи на друг фактор – благодарение на това, че всеки ден се рекламират подобни агенции, българите не гласуват. Претендирам, че „Коалиция на розата“, бюлетина номер 7, са икономистите на България, че тя има програма, която е уникална и тя води до уголемяване на икономическия растеж – почти 5%, вместо сегашните 2 -2,5″,
Бъдеща сглобка не би издържала дълго, а още едни избори са много вероятни.
Ще се борим, защото България е в тежка криза. Появиха се 12-13 нови партии само от разпадането на ПП-ДБ, очакваме още едни предсрочни избори, дори да се формира сглобка, ще е за кратко, защото средата и няма да издържи на този политически хаос“.
Проблемите в страната са обвързани с корупцията и хаоса.
Масово хората са разочаровани от хаоса и скандалите, и корупцията. От доходи се оплаква провинцията. Обезлюдяването на 47 на сто от българската територия е много показателно, че хората се изтласкват икономически и искаме това да се преодолее.
Това, което ние предлагаме, е програма, която променя България. Ние възлагаме на променена държава. Ние имаме формула, при която магистралите ще се строят чрез публично частно партньорство, тоест бюджетът няма да дава толкова много пари“.
Вижте целия разговор във видеото:

 

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *