0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

Отзвук 01 септември 2023г. TV BGonAIR, Проф. Томов: Алексей Петров трябваше да разкрие тежките корупционни скандали, но има хора, които се уплашиха!!!

септември 7, 2023от Захари Руженов0
Проф. Александър Томов говори по BG on AIR

Алексей Петров беше близък с бащата на Кирил Петков. И той като всички нас търсеше варианти да се направи нещо стабилно, поне за важната законодателна рамка. „Аз винаги казвам истината, провеждали сме срещи“, призна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Смятам, че го направи неслучайно, това са типично негови маниери – небрежно подхвърлена информация, търси политически дивиденти, за да предупреди тези, които са срещу него – „Продължаваме промяната-Демократична България“.

Васил Божков не се е върнал случайно в България. Върнал се е сам, не вярвам, че е бил екстрадиран. Давате ли си сметка, че няма цивилизована държава, от която са изчезнали 600 милиона приход и да няма разследване точно на това?

По-важно е кой носи отговорност. Нима един премиер не носи отговорност, когато очакван приход не постъпи в хазната?

Предстоят доста сблъсъци на тема корупция, това са 15-ина случая, които не могат да бъдат заобиколени. Мисля, че ще се стигне до много истини скоро, никой не иска да търпи вече това, което се случва у нас, става въпрос тежка корупция по високите етажи. Хората в момента са възбудени, предизвикани. Има много локални протести!

Относно предстоящите местни избори, битката за София ще бъде много тежка, ще се реши на втори тур. Очевидно ще имаме нов кмет, не само личност, но и като партийна принадлежност!

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *