0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК РАДИО ХОРИЗОНТ, 29 март 14:00ч, Говори Николай Минков, кандидат за народен представител от „Българска социалдемокрация – Евролевица“ МИР 24 София и МИР 26 – София Област

РАДИО ХОРИЗОНТ, 29 март 14:00ч, Говори Николай Минков, кандидат за народен представител от „Българска социалдемокрация – Евролевица“ МИР 24 София и МИР 26 – София Област

ТЕМА: Енергийна независимост и ядрена сигурност в България.

Енергийна независимост ще имаме чрез диверсификация на газовите връзки в Европа. По геополитически причини ще е затруднено получаването на газ от Русия! В Етрополското находище има много големи залежи на шистов газ, възлизат на 500 милиарда кубика!

Един от 15те наши стратегически проекта е в сферата на енергетиката. Целта ни е до 2038г, 80% от енергията да е ядрена и слънчева(зелена) енергия!

В програмата ни е разработен проект специално за Маришкия басейн, залагане на нито едно работно място по-малко от сега!

До сега нито един държавник не устоя позиция за замърсяването с въглеродни емисии, и не взе никой под внимание фотосинтезата!

Нужна е промяна във формулата за изчисляване на замърсяването, трябва да се вземат природните дадености, които чрез фотосинтеза абсорбират и намалят въглеродните емисии!

 

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *