0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК от участието на проф. Александър Томов BNT 29 март, Предаване: Сутрешен блок

BNT 29 март, Предаване: Сутрешен блок

Говори: Александър Томов, кандидат за депутат от ПП „Българска социалдемокрация – Евролевица“ Водач 23 МИР-София; 16 МИР-Пловдив град.

Това което ни отличава е , че залагаме на програма със 15 стратегически проекта, залагаме на растеж, тоест на производителността на труда! Излезе доклад на Евростат, последни сме по всички показатели, защо не обявиха това, какви са причините да сме 35% зад Румъния, защо инфлацията се качи двойно за последната година? Причината не е външна, в Чехия, Полша, Словакия не е така! Имаме вътрешни грешки, с програмата ни решаваме две големи задачи:

  • Преодоляваме изоставането, за 4 години достигаме Румъния и другите източно Европейски страни.
  • Можем да качим доходите съществено, но няма как да стане без да се качи производителността на труда.

Имаме анти инфлационен механизъм, изключително ефективен и работещ. Преструктуриране на селското стопанство, трябва да затворим образуването на цените да бъде вътре в страната. Пазари за продукти а не за суровини ни трябват, отворени са пазарите в Северна Африка и близкия изток. Никой не прави реформи зеленчукопроизводството, животновъдството. По „дигитална България“ има възможност всичко което е публичен разход, всеки прозрачно от телефона си може да го следи и гледа!

Залагаме генерално нова стратегия за икономиката, имаме бюджет за 2023г който включва много инвестиции, залагаме на нов растеж, ключът е в публично-частните инвестиции.

Нито едно правителство за 20 години не е обявило програма за нови работни места, единствения шанс да задържим младите хора в България е с нови високоплатени работни места. Северна България ще дръпне ако Дунава превърнем в търговски коридор към Европа.

Проект за 1,6 милиарда евро, Борисов спря с корупционен договор, за т.нар. сателитен град до София. Ако ударим с облагане надбавки и печалби на фирмите, никой инвеститор няма да дойде в България!

В момента има реална опасност от Стагфлация!

Искаме нова икономическа стратегия – инвестиции, инвестиции, инвестиции; работни места, работни места, работни места!

Основния проблем при съдебната система е че има директно вмешателство на политици в съдебната система!

 

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *