0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК от участието на – Младен Ризов по БНТ1 „Сутрешен блок“ 15.03.2023 8:00ч.

Аз представлявам една голяма част от добрите. А добрите сме повече, но лошите са по-добре организирани.

Избрах „Българска социалдемокрация – Евролевица“ защото видях, че там са широко отворени към това, че всеки един гражданин да може да участва спокойно и свободно със своите знания и умения  в следващия 49-ти парламент.

По кои теми ще работим в народното събрание? Хипотетично и да не съм в народното събрание (аз съм 2-ри в листата), аз все пакт съм там, като всички колеги, които участват в политическия и в реалния живот на държавата.

Аз съм действащ общински съветник в Кюстендил. Целта е да покажем това, което има самия  регион. Кюстендил е овощната градина на България. Богатата ни земя много ражда, но нямаме смислено сформирани правилните стратегии, за да стигнем до пазара. Ние сме изгубили руския пазар. Това е голяма болка за всички кюстендилски производители.

Ние трябва да работим за развитие на нашето общество. Нашия регион, освен овощна градина, има и минерални води, имаме археология!

В листата на „Българска социалдемокрация – Евролевица“ има много професори, доценти, доктори, но и младежи, които активно уча в политическия живот. Народа се управлява от крале, президенти, парламенти, а те самите от учените. Без науката няма как да се развиваме.

С достойнство участвам в „Българска социалдемокрация – Евролевица“ от гражданската квота. Там съм заобиколен от хора, които действително дават знания и с които би трябвало всички да се съобразяваме и в политиката и в живота като цяло. Знанията биха създали по-добрия живот, по-добрия уют. Водачите на листи на „Българска социалдемокрация – Евролевица“ са световно известни професори.

Както казах от начало: „Добрите сме повече, но лошите са по-добре организирани“. „Българска социалдемокрация – Евролевица“ със опита и знанията на екипа си, ще дадат това, което е необходимо за едно добро развитие, за правилния житейски път на нашата държава!

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *