0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК от участието на Милко Карамилев „Радио Пловдив“ 14.03.2023 10:00ч.

Говори Милко Карамилев, по темата: Управленски приоритети.

„Българска социалдемокрация –Евролевица“ е последователна европейска партия.

Относно войната в Украйна –  трябва да се търси мирно решение. Войната е опасна, ескалацията може да доведе до световна война.

В сферата на селското стопанство се нуждаем от изкупни пунктове контролираnи от държавата, дългосрочни договори с дребните производители. Държавата трябва да посредничи между големите и малки производители.

„Българска социалдемокрация –Евролевица“  е за национални приоритети: доизграждане на АЕЦ „Белене“; инсталиране на още блокове в АЕЦ „Козлодуй“; преустройство на пристанище Варна; изграждане на жп линия Варна-Русе; определени стратегически приоритети в науката; дигитализация на данъчната система и др.

Относно здравеопазването – България има най-много болни от глава на населението и най-много болници. Решенията са: чужди капитали с публично-частно партньорство. Световните капитали заобикалят България. Защо ?

Само икономическия растеж е решението да достигнем Румъния, Унгария, Словакия. Трябва да произвеждаме продукция с ниска себестойност и висока добавена стойност. В България трябва да наблегнем на земеделието. Там имаме най-много природни дадености и ресурси.

 

https://bnr.bg/plovdiv/post/101792408/bezplaten-disput?fbclid=IwAR1tU6iJDwD_FakPQfpj0dcSWIfoZ0CPNKx8xLGXUfFPJBKRLmasspe_e6w

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *