0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК от участието на д-р. Емил Лилов по „Радио Видин“ 14.03.2023 9:00ч

Говори д-р Емил Лилов по темите: Решения за справяне с кризите, политики за ускорено изграждане на Северозападна България. Законодателни инициативи за догонващо развитие на изоставащите региони.

Хората се интересуват от обикновените неща – работа, образование, здравеопазване. Обръщам се към 60 % от хората, които не са гласували – излезте и гласувайте! С търсенето на единение в дневния ред на следващото Народно събрание ще има добро и ефективно управление. Никоя фирма няма да дойде в България, ако се страхува, че ще й вземат бизнеса.

Основното за да се възроди Държавата и икономиката е стъпването върху икономическите закони и обединения в следващия парламент. Имаме разработени 15 стратегически проекта, които ще доведат до ръст 4-5 % за година. Някои от които са – 4 пристанища на р. Дунав; развитие на еко земеделието в Северозападна България – да се изнасят продукти, а не суровини. Заставаме зад ЕС и НАТО.

Всички кадърни български работещи са извън страната и дават труда си за развитие на чужди икономики.  Проблема на следващия век е в храната и водата. Трябва да насочваме усилията си там, където сме силни. В България имаме дадености – природни ресурси.

 

https://fb.watch/jk9oAAv-bb/

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *