0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК ОТ УЧАСТИЕТО НА Проф. Александър Томов В ПРЕДАВАНЕТО“Денят започва“ по БНТ1 06.3.2023

06.03.23 - Денят започва - Ал. Томов

говори проф. Александър Томов по темите:

Какво е новото в лицето на БСДЕ – новото е принципно различно. Предизборната програма е съставена от група професори Макроикономисти , състои се от петнадесет проекта, в основата за реализацията им е ориентацията към публично частно партньорство. Целите са за четири години да достигнем по растеж Румъния, Унгария, Словакия!

Смесено финансиране и нова роля на държавата в икономиката са ключовото различие в програмата на БСДЕ. Проектите за 15 млд. Евро инвестиции за четири години, част от проектите са четири дунавски пристанища, основни ключови промени в сектор селско стопанство, БДЖ реконструкции с външни инвеститори.

Инвеститорите се интересуват къде има най-голяма възвръщаемост и съответно сигурност, за да се решат да инвестират в дадена страна! Възстановяване и организиране от държавата на изкупния цикъл на суровини и продукти в България. Нуждаем се от ориентиране към пазарите на близкия изток и северна Африка. Ключови лидери от трите големи партии са обвинени в корупция!  Нужно е бързо и ефективно Законодателство – закон за конкуренцията!

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *