0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК БНТ 27 март 18:00ч Предаване: ОЩЕ ОТ ДЕНЯ, Говори: Проф. Иван Станков, кандидат за народен представител от ПП „Българска социалдемокрация –Евролевица“ ВОДАЧ В МИР 27 СТАРА ЗАГОРА И МИР 31 ЯМБОЛ

БНТ 27 март 18:00ч Предаване: ОЩЕ ОТ ДЕНЯ, Говори: Проф. Иван Станков, кандидат за народен представител от ПП „Българска социалдемокрация –Евролевица“ ВОДАЧ В            МИР 27 СТАРА ЗАГОРА И МИР 31 ЯМБОЛ

Битка в ляво се води, бихме обединили лявото. Само обединени сили ляво и дясно може да достигнем успех. Леви и десни трябва да си партнират, трябват основни приоритети зад които да застанат. Няколко години работим с колегите професори и специалисти по детайлната програма за ускорено развитие на страната.

Един от първите приоритети е свързан с българското селско стопанство, което беше водещ отрасъл в миналото. Имаме продоволствен проблем сега. Не произвеждаме достатъчно хранителни стоки спрямо даденостите и нуждите ни. Внасяме отвън, а качеството какво е?  Имаме дадености и преработващи мощности трябва да ги използваме.

Имаме възможности за био и еко производство в дадени райони , за изпълнението на проектите са нужни инвестиции от страната и от вън! Не сме равнопоставени с производителите от ЕС. Моно културното земеделие взима повечето субсидиите!  Нужно е да оземлим нашите животновъди!

Таван на цените е в противоречие с пазарната икономика, но може да подкрепим група стоки с таван на цените, но за известен период от време! Безумно е за данък върху надценката, за прогресивен данък, да, бихме го подкрепили! Дефицита би бил 4-5% за годината, но в следващите години, това което се предвижда в програмата ни е 3% и под 3% дефицит.

Интегриране в Еврозоната постепенно, заложено е в нашата програма!

 

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *