0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК БНТ 23 март 08:00ч. ПРЕДАВАНЕ: ДЕНЯТ ЗАПОЧВА с Филипа Огнянова Говори: доц. Д-р Радослав Радославов

БНТ 23 март 08:00ч. ПРЕДАВАНЕ: ДЕНЯТ ЗАПОЧВА с Филипа Огнянова

Говори: доц. Д-р Радослав Радославов

Първия законопроект , който ще внесем е посока програмата с анти инфлационни мерки, от галопиращата инфлация страдат 4 милиона души. Ние сме интелигентната и социално справедлива алтернатива, целим ускорено и догонващо развитие на България.

Липсва активна анти инфлационна политика от правителството, няма борба с господстващо монополното положение, БНБ не действа адекватно. Искаме програма за компенсиране на страдащите граждани. От инфлацията печели държавата и бюджета. Популизъм е повишаването на минималната заплата на 1300 лв при този БВП. България не произвежда, унищожено селско стопанство.

За траен мир в Украйна, войната е в ущърб на ЕС. Нужни са приоритетни социални политики и развитие на икономиката. Пълен срив се наблюдава в чуждите инвестиции.

Безобразие е че не се актуализира бюджета, за социален бюджет сме!

Нужно е да произвеждаме тук в България стоки с висока добавена стойност! Относно енергийната стратегия, трябва да си намерим точното място в ЕС. Нужно е удължаване работата на ТЕЦ-овете до намиране на алтернатива, за АЕЦ Белене сме.

Няма енергийно бедни, има работещи бедни! Народа е лъган и трудно се доверява на новите. Демографска катастрофа е това в България, няма ги 2,5 милиона души, слугуват извън България. Всичко трябва да започне с промени и реформи в икономиката, в следствие и правна реформа а не само съдебна! Прокуратурата трябва да излезе от съдебната власт!

Реформа е нужна и в МВР – против корупцията вътре! Нужно е връщане на гранични войски, за стабилни граници!

виж тук –  https://youtu.be/vCuL2VT6iaI

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *