0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

МИР 1 БЛАГОЕВГРАД

Людмила Костадинова

Изтъкнат общественик и инициатор на социални каузи в Благоевград. Занимава се с частен бизнес в областта логистиката. Кандидат-кмет на последните местни избори. Един от лидерите на женското социалдемократическо движение у нас. Противопоставя се на сръбския македонизъм и провокативното поведение на македоно-сръбските националисти.

МИР 24 СОФИЯ; МИР 2 БУРГАС

проф. Лъчезар Аврамов

Проф. Лъчезар Аврамов e доктор на физическите науки, работи в Института по електроника на БАН и е единственият учен от Източна Европа, номиниран за Наградата на Европейския съюз за изключително високи научни постижения - “Excellence in Scientific Research” (така наречения “Научен Оскар”) за изследвания, свързани с диагностика на онкологични заболявания. Основател е на ново за България научно направление “Биомедицинска фотоника”, характеризирано в световната литература като “революция на интерфейса между наука и технология”. Инициира през 2020г. подписка на над 250 учени от Българската академия на науките в подкрепа на исканията на протестите за оставка на правителството.

МИР 3 ВАРНА

проф. Ганчо Ганчев

Един от най – известните български макроикономисти. Автор на редица трудове в областта на банковото регулиране, антиинфлационната политика и ролята на държавността в икономиката. Международно признат експерт и автор.

МИР 4 ВЕЛИКО ТЪРНОВО; МИР 28 ТЪРГОВИЩЕ

инж. Йордан Яков

Строителен Инженер по транспортно строителство, магистър стопанско управление, Директор ЖП Секция Горна Оряховица в ДП"НКЖИ", общински съветник в община Горна Оряховица (2014-2019г.), в момента – главен инженер в частно търговско дружество, общественик.

МИР 5 ВИДИН

д-р Емил Лилов

Емил Лилов е роден 25 март 1954 година в село Цар-Петрово, Видинско. Завършил е медицина в Пловдив, специализирал е „Педиатрия“ и „Здравен мениджмънт“. Работил е като лекар в Бърза помощ, завеждащ градска поликлиника, директор на болница, директор на РЦЗ, зам.директор на РЗИ- Видин, ЦСМП-Видин, ФСМП-Кула, Нач.отделение, Управленска и лечебна дейност.

МИР 6 ВРАЦА И МИР 19 РУСЕ

проф. Гарабед Минасян

Професор в Институт за икономически изследвания на БАН. Публикации: 3 бр. монографии (като автор и съавтор), издадени в чужбина. 21 бр. монографии и/или учебници (13 бр. самостоятелни) , издадени в България. 26 бр. студии и статии (19 бр. самостоятелни), издадени в чужбина. Повече от 100 бр. студии и статии, издадени в България. Участие (вкл. и ръководство) в 56 бр. научни проекта - международни или национални. 89 бр. доклади на вътрешни национални научни форуми. 137 бр. доклади на международни научни форуми у нас и в чужбина. Орден „Стара планина”, втора степен, за „Изключително големи заслуги към Република България в областта на икономическите науки и във връзка с изтичането на втория му мандат като член на УС на БАН”, 2006 г. Златен медал „Българска Народна Банка”, 2006. Awarded medal "50-th Anniversary of the University of Lodz", 1995. Appointed as Asia-Pacific CEO Senior Expert, 2011.

МИР 8 ДОБРИЧ

Красимир Костадинов

Красимир Костадинов е роден през 1971г. Специалист в областта на транспорта и логистиката. Работил е в банка в продължение на 10 години. След 2000г. Създава самостоятелна транспортна фирма, която работи в различни европейски страни и България. Автор на програма за възстановяване на основни производствени мощности в гр. Добрич като птицекланицата и обувното производство. Обявява се за увеличаване на размера на годишната аренда за всички собственици на селскостопанска земя.

МИР 9 КЪРДЖАЛИ

д-р Димитър Митев

Роден 1988г. Доктор по политически науки в СУ „Св. Климент Охридски“. Финансов директор на предприятие за производство на облицовъчни камъни в северозападна българия. Главен секретар на ПУправителП Българска Социалдемокрация – Евролевица. Активен участник в протестни действия насочени срещу мутрите и наркоманите от канада.

МИР 10 КЮСТЕНДИЛ

инж. Йордан Чипев

Инж. Йордан чипев е инженер по ядрена физика. Известен предприемач в югозападна българия. Дългогодишен общински съветник в община кюстендил. Радетел за добросъседски отношения между всички балкански народи. Експерт в сферата на енергетиката и автор на множество публикации по темата. Автор на стратегия за развитие на енергийния сектор в българия.

МИР 11 ЛОВЕЧ

Мирослав Александров

Един от лидерите на младежката организация на Българска социалдемокрация – Евролевица. Радетел за приобщаването на младите български поколения към националните ценности на България. Републикански шампион по акробатичен рокендрол.

МИР 12 МОНТАНА

Васил Младенов

Васил младенов е предприемач и има висше техническо образование. Съдружник в различни търговски предприятия. Един от пионерите в българия по изграждане на инсталации за използване на геотермална енергия за отопление. Директор на предприятие за производство на облицовъчни камъни в община берковица. Приятел на всички роми в страната, застъпник за повишаване на стандарта на живот на ромите и равен шанс за образование и професионално развитие. Радетел на българския тенис. Краевед на лозенския край.

МИР 13 ПАЗАРДЖИК

ТОДОР ЦОКОВ

СЪДЪРЖАТЕЛ НА ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ. БИВШ СОБСТВЕНИК И УПРАВЛЯВАЩ ФК ХЕБЪР ПАЗАРДЖИК.

МИР 14 ПЕРНИК

Диляна Димитрова

Диляна Георгиева Димитрова 38 години Уча във Висше училище по телекомуникации и пощи последна година. Завършила съм Марков колеж. Собственик и управител на Студио за красота. Работя като Консултант личностно развитие и психолог от над 10 години. Участвам активно в политиката от 2004 година до момента. Активно участвам в каузи свързани с насилието над хора и животни.

МИР 15 ПЛЕВЕН И МИР 18 РАЗГРАД

Александър Гарибов

Има висше икономическо образование: магистър по финанси от Стопанската академия „Д. А. Ценов“, магистър по държавно управление от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Заемал е поста главен секретар на Агенцията по държавни вземания на Министерство на финансите. Бивш изпълнителен директор на ПФК ЦСКА, бивш директор дирекция „Бюро по труда“, община Своге. В момента се занимава с частна дейност.

МИР 17 ПЛОВДИВ ОБЛАСТ

Милко Карамилев

Компетентен в сферата на транспорта. Дългогодишен бивш инструктор в автошколи, като последната е „ВИТЕ - транс“. Бивш учител с 20 годишен стаж в Професионална гимназия по транспорт „Гоце Делчев“ на гр. Пловдив, също така е бивш преподавател в Аграрения университет - Пловдив. В настоящ момент е инспектор в Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“. Възпитаник е на УНСС, специалност „Аграрна икономика“, степен „бакалавър“. Радетел на всичко българско и родно. Подкрепя развитието на българското земеделие, за подпомагане на малкия и средния бизнес, за развитие на селското стопанство.

МИР 23 СОФИЯ; МИР 16 ПЛОВДИВ ГРАД

Александър Томов

Най – опитния кандидат - депутат сред всички депутатски листи. Един от основните автори на сегашната българска конституция. Автор и съавтор на десетки закони, главно в областта на икономиката. Автор на 14 монографии, издадени на няколко езика. Постоянен радетел за национално единение и помирение.

МИР 25 СОФИЯ

Емил Емилов

Емил Емилов Атанасов – социалдемократ - Магистър – актьор - Актьорско майсторства за драматичен театър – НАТФИЗ ,,Кр. Сарафов’’ 1994г - Магистър – политолог - Социални и културни политики в ЕС – ЮЗУ ,, Неофит Рилски’’ 2023г - Роден 18.05.1970г в София - Автор на проектозакон за изменение и допълнение Закона за хазарта в т.10a, с който нарежда културата до спорта в отчисленията от хазартната дейност. - 2018г учредител на Професионален синдикат на българските артисти – ПСБА - Инициирал и организирал искането за награждаване на д – р Петър Дертлиев с орден ,,Стара планина’’ посмъртно. - В изпълнителното бюро на Българска социалдемократическа партия – БСДП. - Потомък на най – стария воевода в Освободителните войни на България, харамията Кочо Георгиев Лютов, Кочо Лютата!

МИР 26 СОФИЯ ОБЛАСТ

Силвия Чернева

ЮРИСТ С ДЪЛГОГОДИШЕН СТАЖ, ДЕЕЦ НА БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ – ЕВРОЛЕВИЦА, СПЕЦИАЛИСТ ПО ТЪРГОВСКО ПРАВО, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО.

МИР 27 СТАРА ЗАГОРА И МИР 31 ЯМБОЛ

проф. Иван Станков

Проф. Станков е зооинженер, възпитаник на Селскостопанската академия. От 1983 г. е доктор, от 1999 г. е доктор на селскостопанските науки от Аграрния факултет при Тракийския университет в Стара Загора. Дългогодишен преподавател и учен в катедрата „Животновъдство-преживни животни и млекарство” при Аграрния факултет на Тракийския университет, където последователно придобива научните звания асистент, старши асистент, главен асистент, доцент и професор (2001). В периода 1990-1997 г. е заместник декан на Аграрния факултет при Тракийския университет, от 1999 г. до 2007 г. е декан на АФ. Ръководител е на катедра „Животновъдство-преживни животни и млекарство”, а от 2007 г. е ректор на Тракийския университет, гр. Стара Загора. Специализирал е в Аграрния колеж „Харпър Адамс” в гр. Ню Порт, Англия (1995) и в Университета в гр. Дижон, Франция (1996). Има повече от 200 научни трудове, учебници, ръководства и справочници в областта на проучването на икономическите фактори и общите проблеми на животновъдното производство, качествените признаци на продуктите от овцевъдството и козевъдството и други. Членува в Съвета на ректорите на висшите училища в България и в Балканската федерация по животновъдство, в УС на Селскостопанската академия и други. Член е на Консултативния съвет към Министерството на земеделието и храните и на Контролния съвет на Национален млечен борд.

МИР 20 СИЛИСТРА

Доц. Д-р Радослав Радославов

Радослав Радославов е роден в Дупница през 1956 г. Завършва основно и средно образование в родния си град, а висше образование, специалност “Публична администрация”, в ЮЗУ “Неофит Рилски” – Благоевград. Дисертацията му е на тема “Регионално развитие”. От 12 години е хоноруван преподавател по “Публична администрация” в ЮЗУ, преподава и в Европейския политехнически университет в България. Има над 37 години и 8 месеца стаж в ХФК – Дупница. Три мандата – от 1991 до 2003 г., е бил общински съветник в Дупница. Бил е кандидат за кмет на общината, кандидат за вицепрезидент на Република България от партия “Българска социалдемокрация – Евролевица”. Зам. председател е на партия “Българска социалдемокрация ” Евролевица”. Автор е на седем научни монографии и две публицистични книги. Доц. д-р Радослав Радославов бе в листата на Движение “Заедно” за Европейски избори 2019 г. Д-р Радослав Радославов е почетен доцент на Академия за иновации и развитие на висшето образование.

МИР 21 СЛИВЕН

Веселин Георгиев

Републикански шампион по бокс – 1977, 1978г., 1979г., 1982г. Занимава се с частен бизнес. Общественик, родолюбец.

МИР 22 СМОЛЯН

Захари Руженов

Роден в град Смолян 28.09.1985г Завършил средно образование в Икономически Техникум " Карл Маркс" град Смолян, випуск 2004. Висше образование завършил в Икономически Университет- Варна , випуск 2011, Аграрен бизнес - Магистър Работи в консултантска фирма!

МИР 29 ХАСКОВО

инж. Никола Вучев

Инженер металург. Дългогодишен директор в мк „кремиковци“. Дългогодишен директор в „топливо“ ад. В момента се занимава с частен бизнес. Автор на стратегията за трансформация на тецовете в маришкия басейн.

МИР 30 ШУМЕН

Георги Апостолов

Директор Планиране на производството и ИТ мениджър в АЛКОМЕТ АД -България ОПИТ АЛКОМЕТ АД Директор планиране на производството Февруари 2016 - до момента (6 години 1 месец) България, Шумен Отчитане на директора на завода. Ръководи два отдела с 15 служители. Общо служители на завода - 1200 ИТ мениджър август 2014 - януари 2016 (1 година 6 месеца) “Рапак България” – Шумен Отчитане на главния изпълнителен директор на страната. Част от подразделението за пластмаси на DS Smith с местоположения в Северна Америка, Европа, Азия и Нова Зеландия. Алкомет АД ИТ мениджър Април 2005 - Юли 2014 (9 години 4 месеца) България - Шумен Карлсберг България ИТ специалист Март 2002 - Април 2005 (3 години 2 месеца) България - Шумен Отчитане на корпоративните ИТ за България и централата също. Част от Carlsberg Group. Общо служители в България - 800 Образование Технически университет Варна Магистърска степен, компютърни науки · (1996 - 2001)