0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

2016, НПК, Политическо решение

февруари 26, 2023от Захари Руженов0

Национална партийна конференция на партия Българска социалдемокрация – Евролевица

Политическо решение

 

Като направи направи задълбочен анализ на политическа обстановка в Европа и България;

Като определи изоставането на икономическото, социалното, духовното и техническо развитие на страната, като опасно за оцеляването на българската нация;

Като посочи политико-олигархичния модел на управление на България (моделът „Кой”) като сегашна пречка пред демокрацията и възходящото развитие на България;

Като прие, че предстоящите президентски избори са основание за започване на мащабни реформи в политиката на България;

 

Националната партийна конференция

Реши:

 

  1. Възлага на ръководството на партията да завърши преговорите за издигане на кандидат за президент и вицепрезидент.

2. Формира Комисия в състав:

Радослав Радославов – председател и членове: Александър Томов, Йордан Чипев, Володя Попов, Лора Любенова, Димитър Митев, Силвия Чернева, Светослав Вълков, Красимир Христов, Георги Георгиев, Катя Ангелова, Павел Павлов, Васил Младенов, Огнян Атанасов, Недка Кавръкова.

Комисията да проведе преговори с всички опозиционни сили с цел оформяне на обща политика в предстоящите президентски избори.

1. Приема съдържателни критерии за програмата и целите на кандидатите за президент и вицепрезидент на партията, посочени в доклада на председателя на партията.

2. Възлага на Главния секретар да ускори процеса на възстановяване на общинските организации на партията, в контекста на провеждането на предстоящите президентски избори.

3. Предлага на членовете и симпатизантите на партията да гласуват „За” на двата референдума, за които бяха внесени подписи от началото на годината.

4. Приема подреждане на приоритети за коалиционния модел при определянето за кандидат за президент и вицепрезидент на Република България. Определянето на приоритетите да се използва като насока, а не като окончателно решение, което да бъде взето от Националната партийна конференция на Българска социалдемокрация – Евролевица и Комисията.

 

 

 

гр.София

25 юни 2016г.

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *