0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТНОСНО РЕГИСТРАЦИЯТА НА ПАРТИЯ „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ – ЕВРОЛЕВИЦА“ ЗА МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

септември 1, 2023от Захари Руженов0

 

На 04.09. (понеделник) в 09:30ч. ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ ще подаде в Централната избирателна комисия документи за регистрация за предстоящите избори за кметове и общински съветници, които ще се проведат на 29.10.2023г.

БСД – Евролевица е единствената социалдемократическа партия в страната, която системно участва в политическия живот на страната и изпъква сред масата от политическа посредственост и шарлатания със своята уникална Програма за ускорено икономическо развитие на страната съставена от екипа от професори – макроикономисти на партията.

В предстоящите местни избори партията ще участва самостоятелно и в местни коалиции в редица общини, но при слабо държавно ръководство, липса на държавни и частни инвестиции – общините ни ще продължат да затъват демографски и инфраструктурно.

Особено важно е големите областни градове да получат ново управление различно от досегашното. За над 16 години управление на София от ГЕРБ – виждаме криза с детските градини, водопреносната мрежа, инфраструктурата. Огромна част от бюджета на общината не отива за инвестиции, а за финансиране на сметоизвозване и почистване при много високи цени.

В София е налице и диспропорция при предоставяне на средства за инвестиции по райони – който районен кмет не е от ГЕРБ получава много по-малко в сравнение с другите.

Престъпно е и общината да толерира платени пропагандисти и неграмотни българофоби, които искат да се демонтират паметници и да се заличава историята на града ни. Само припомняме, че между 1944 и 1989г. градът ни доби модерен, европейски облик с изградена социална инфраструктура, зелени площи и пътища. А ако тръгнем по линията на оценка на историята голяма част от именуваните улици на лица управлявали държавата ни в периода 1930-1944г трябва също да бъдат сменени. Но историята е такава каквато е и не бива да се унищожава,а масите да се лумпенизират с елементарна пропаганда.

София има нужда от силен, независим, грамотен кмет.

Подкрепяме издигнатия от ППДБ кандидат Васил Терзиев, но не за кмет, а за директор на музея на социалистическото изкуство и история на Комитета по държавна сигурност. С такава биография и родственост смятаме, че самият той може да влезе в ролята на експонат, на който хиляди български и международни туристи да се радват.
Терзиев може да бъде учредител на международна мрежа от музеи на социалистическите служби за сигурност – ДС, ЩАЗИ, КГБ, УДБА и т.н. Ние подкрепяме такова кариерно развитие за г-н Терзиев.

При внасяне на документите представители на ръководството на партията ще дадат още подробности за целите и кандидатите на партията на предстоящите избори.


партия „Българска Социалдемокрация – Евролевица“.

 

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *