0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК ОТ УЧАСТИЕТО НА ПРОФ. АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ ПО БНТ1 „РЕФЕРЕНДУМ“ 14.03.2023 21:00ч

Говори проф. Александър Томов

Относно опазването на външната ни граница и граница на ЕС е нужна нова система от дигитални средства, провалена история е оградата там! Турция трябва да вземе своята функция в опазването на общата ни граница.  Относно войната в Украйна, България и всички съседи са заинтересовани само от мир и спиране на военните действия. Ескалацията може да доведе до тежки последици в световен мащаб.

Ние от БСДЕ сме за силна Европа, с обща армия и обща външна политика. Прогнозата ни е скоро прекратяване на войната, не трябва да допускаме нова желязна завеса по Черно море. Относно тавани на цени и надценки, това само може да има временен ефект, пътя за изход от инфлацията е производство , постигане на икономически растеж. В селското стопанство е необходимо коопериране на българските фермери.

Запознайте се с  нашите петнадесет стратегически проекта. Има стрес в световната финансова система, светът се поляризира. Ние от БСДЕ отказахме коалиционни покани с предишните четири управления. Програмата ни за развитие дава икономическия растеж в икономиката. България се обезлюдява в следствие от инфлационните процеси, хората търсят препитание другаде, нужна е ясна визия за промяна и ДА работеща е нашата програма, реално може да реализираме. България е малка страна, не трябва да си присвоява функциите на велика сила!

Нужна е коалиционна стабилност в следващия парламент, обединяване около основни приоритети. Властта през изминалия управленчески период се е месила и се меси директно в съдебната система, трябва да спре намесата на политици в работата на прокуратура и съда. БСДЕ е единствена участвала в обществения политически живот в опозиция, носим програма в полза на българския народ.

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *