0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК от участието на Милко Карамилев по „РТВЦ Пловдив“ 14.03.2023 17:00ч.

Говори Милко Карамилев по темите:

Мерки за подобряване икономиката на страната и енергийна сигурност. Политики за намаляване инфлацията и увеличаване на доходите на населението. Ефективна социална политика. Решения за достъпно и добро образование. Политики за насърчаване на културата. Подобряване на околната среда.

Коренни промени трябват в сектор селско стопанство. Относно миграцията властите не желаят да я спрат, хората които се занимават с трафик на мигранти са притиснати финансово, правят го защото нямат избор. Относно производството на храни е нужна нова различна стратегия в преработваща и произвеждащата храни промишленост. За излизане от кризата е нужно да приложим стратегическата програма създадена от нашата група специалисти макроикономисти.

Нужни са директни външни инвестиции в страната – чужди капитали. Относно енергетиката , доизграждане на АЕЦ белене, енергетиката пряко влияе на цените на произведените стоки в страната. Относно екологията и опазване на околната среда, премахване на отоплителните уреди на твърдо гориво за чист въздух в населените места.

Да се ориентираме към зелена енергия от фотоволтаични системи, разположени върху собствени терени на предприятията, както и автомобили на ток. Държавната помощ е задължителна в тази сфера. Ние от БСДЕ ще се постараем да подобрим начина на живот на българина!

виж тук – https://youtu.be/VjeNH3LmW-A

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *