0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК ОТ УЧАСТИЕТО НА ДИМИТЪР МИТЕВ В ПРЕДАВАНЕТО „Предизборен диспут“ по БНТ1 от 9.март 16:00ч

Д-р Политологическите науки Димитър Митев, по темите:  Анти инфлационни мерки; Национална сигурност; Външна политика.

Димитър Митев и БСДЕ питат защо имаме високи цени – инфлация, а нямаме компенсации и мерки срещу това? Защо плана за възстановяване се отлага постоянно? Защо в Германия има три паметника на Съветската армия и защо не ги махат? Най-лошия период за България са последните тридесет години!

Димитър Митев и БСДЕ смятат че трябва да обърнем внимание на бъдещето, 10 години имаме УЖ дясна политика с Борисов и ГЕРБ, две години след това с Кирил Петков и ПП, но уви?! Кризите и инфлацията и всички техни съпътстващи последици, идват от безконтролното оставяне на икономиката в ръцете на свободния пазар! В земеделие-то има изоставени отрасли с години, не всичко е зърно и маслодайни култури.

Относно газта категорично трябва да се гледа и търси икономически изгодното решение, а не геополитически нареденото от вън! От санкциите срещу Русия страда цяла Европа, тези санкции са неадекватни. Изхода от конфликта в Украйна може само да се реши с дипломация! Относно законите в съдебната система, и съдебната реформа от БСДЕ смятат че не трябва насочеността им да е към личности като Гешев, а да бъде към системата като цяло. Не може да даваме помощ на всички държави във войни, не сме глобална сила, помогнахме с каквото можем на Украйна.

Решението за Украйна е мир по модела на Китай!

виж тук – https://youtu.be/KY17lF2gOJI

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *