0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК ОТ УЧАСТИЕТО НА Проф. Александър Томов В ПРЕДАВАНЕТО „Денят започва“ по БНТ1 04.3.2023

04.03.23 - Денят Започва с Г. Любенов

4.март 8:00ч БНТ Предаване: „Денят започва с Георги Любенов говори

проф. Александър Томов по темите:

Инфлацията и пътищата за изход от нея – никой не носи отговорност за инфлацията?! Защо за две години пет пъти ходим на избори – трябваше обединение на всички протестиращи. Различното в БСДЕ е програмата за ускорено развитие на България – петнадесет стратегически проекта заложени в предизборната програма на БСДЕ, и прилагането им в следващите години с цел достигане икономически растеж на Европейските страни близки до България.

 

Програмата е изработена от група професори икономисти, цели се 5% икономически растеж в рамките на година! . Проф. Александър Томов и екипа от БСДЕ са за съвършено нова роля на Държавата в икономиката – да се променят функциите на държавата! Парите на инвеститорите отиват там, където има висока норма на възвръщаемост. Щом има признаци на корупция по високите етажи на властта, никой външен инвеститор не желае да инвестира в България! Трябва да сме производител а не вносител на храни!

Цените се формират извън страната, и чрез вноса се внася и инфлацията! Достигнали сме предела на военната помощ, тежки проблеми има в армията на България! Най-лошият мир е по добър от войната! БСДЕ е част от Евроатлантическото мнозинство!

 

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *