0999-777666

24/7 На среща за запитвания

bgsd.sofia@gmail.com

Свържете се с нас чрез e-mail и направете запитване

ОТЗВУК БНТ 30 март, Говори: Лъчезар Аврамов – водач на листите на „Българска социалдемокрация – Евролевица“ в 24 МИР-София и 2 МИР-Бургас

БНТ 30 март, Говори: Лъчезар Аврамов – водач на листите на „Българска социалдемокрация – Евролевица“ в 24 МИР-София и 2 МИР-Бургас

Моята компетентност е в областта на науката и високите технологии, и приложението на модерни методи, физически най-вече в медицината. Предложил съм тази компетентност на Евролевицата, защото в България има огромни проблеми именно в тази област. Българската медицина е изключително зле организирана и нискотехнологична. Най-сериозните открития които в други страни се внедряват, тука има огромни проблеми да се ползват.

Аз съм ръководител на научен център, който се казва: „Национален център по биомедицинска фотоника“. Има за задача да добие нови научни знания за взаимодействието между светлината, лазерите и други научни явления, със човешкото тяло, човешките органи на най-различно ниво от молекулно до цялостно. След което това всичко да бъде превърнато в съвременни методи за диагностика и лечение най-вече на тежки заболявания като рак!

Моята мисия е по дълготрайна, имаме намерение да организираме ново министерство, министерство на науката и иновациите. Постижението в тая сфера , това е вечна задача , моята задача е да поставя само началото на това, а по нататък се надявам, че бъдещите поколения ще го развиват по такъв начин!

 

 

Напишете съобщение

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са маркирани *